• Audit

Implementatie

Na een audit moet er gepland worden hoe en wanneer de implementatie van uw netwerk kan doorgaan. Wij maken het migratieplan voor u, en met u, want jullie spelen hierin een belangrijke rol. Zo krijg u ook voeling met onze professionele manier van werken. Belangrijke connecties moeten dikwijls gepland worden wanneer ze downtime mogen hebben, hierin stellen wij ons flexibel op en werken ook na kantooruren.

Ontwerp

Een netwerk is niet zomaar hier en daar een switch of een router installeren om connectie te hebben. Zo krijg je vroeg of laat alleen maar problemen. Een netwerk moet ontworpen worden naar de noden van de klant, rekening houdend met budget, maar ook met schaalbaarheid naar de toekomst. Er wordt veel geld bespaard nadien, omdat het goed ontworpen netwerk dit ook toelaat. Hier begint alles, laat het hier al niet stoppen.

Audit van uw netwerk

Twijfelt u aan de goede werking van uw netwerk, of slechter nog, ervaart u dagelijks problemen en bent u het beu. Dan wordt het dringend tijd voor uw netwerkupgrade. Maar dit doet u beter niet zelf als u de ervaren mensen niet zelf in huis hebt.

Controle op uw infrastructuur zoals ze bestaat

Controle op uw apparatuur ( Router(s), switchen, controllers, storage, servers )

Controle van uw redundantie op netwerk- en data-niveau