• Onze knowhow

Layer by layer, knowlegde by knowlegde

Onze zaakvoerder heeft zich in de laatste 20 jaar gespecialiseerd in computer hardware en software. Is opgeleid als programmeur-analist, maar door de grote interesse in datanetwerken is er nooit een uitbouw geweest in application programming op maat. Des ondanks is het natuurlijk wel nuttig om de kennis van programmeren binnenshuis te hebben daar in netwerken veel scripting nodig is. Hiernaast zijn de vele jaren werk bij een grote provider een extra troef geweest waardoor er een grote kennis bijkomt in datacenters en core-networking, van transmission, mulltiplexing on CDWM en DWDM, single- en multimode, IP networking en Voice switching equipement

Layer one

In layer 1 moet voor ons alles reeds tot in de puntjes uitgedokterd zijn, want het volledige netwerk moet op dezelfde manier uitgerold worden vanaf layer 1 tot in layer 3 op de config. Uw netwerk moet voor de interne mensen zo simpel mogelijk overkomen, terwijl u met een up to date modern state of the art netwerk zal werken. Wij streven ernaar om de perfectie te evenaren, en dit begint met de bekabeling. Deze wordt professioneel afgemonteerd met een afwerking die weinig bedrijven ons nadoen. Ons doel hierin is kwaliteit, waardoor uw kwantiteit zal groter worden.

 

Layer two

In laag 2 zorgen wij dat uw netwerk voldoende access punten heeft, dit wordt natuurlijk verbonden met uw access-switchen, die op hun beurt naar de core switchen gaan. Op uw laag 2 doen wij al reeds een basis security in het configuren van uw switchen.

Layer three

Hier gaan wij de belangrijkste security inbouwen naar jullie noden. Op de layer 3 switchen voorzien we de nodige acl's, en op de core router zal dit ook aanwezig zijn. Er wordt te dikwijls basic gewerkt, als bedrijf mag dit risico niet genomen worden.