• Onze knowhow

Laag per laag, onze kennis

Onze zaakvoerder heeft zich in de laatste 20 jaar gespecialiseerd in computer hardware en software. Is opgeleid als programmeur-analist, maar door de grote interesse in datanetwerken is er nooit een uitbouw geweest in application programming op maat. Des ondanks is het natuurlijk wel nuttig om de kennis van programmeren binnenshuis te hebben daar in netwerken veel scripting nodig is. Hiernaast zijn de vele jaren werk bij een grote provider een extra troef geweest waardoor er een grote kennis bijkomt in datacenters en core-networking, van transmission, mulltiplexing on CDWM en DWDM, single- en multimode, IP networking en Voice switching equipement

Laag 1 - bekabeling

In layer 1 moet voor ons alles steeds tot in de puntjes uitgedokterd zijn, want het volledige netwerk moet op dezelfde manier uitgerold worden vanaf layer 1 tot in layer 3 op de config. Uw netwerk moet voor de interne mensen geen stof tot nadenken zijn, maar een tool die klaar is om te gebruiken. Wij streven ernaar om de perfectie te evenaren, en dit begint met de bekabeling. Deze wordt professioneel afgemonteerd met een afwerking die weinig bedrijven ons nadoen. Ons doel hierin is kwaliteit, waardoor uw kwantiteit zal groter worden. Jarenlange ervaring op grote netwerken, op copper- en glasvezelnetwerken, dit in singlemode glasvezel of multimode glasvezel waar u kan van profiteren. Kleinschalige netwerken tot zeer grote netwerken zijn ons niet vreemd.

 

Laag 2 - interfaces

In laag 2 zorgen wij dat uw netwerk voldoende access punten heeft, dit wordt natuurlijk verbonden met uw access-switchen, die op hun beurt naar de core switchen gaan. Op uw laag 2 doen wij al reeds een basis security in het configuren van uw switchen.

Laag 3 - routing

Hier gaan wij de belangrijkste security inbouwen naar jullie noden. Op de layer 3 switchen voorzien we de nodige acl's, en op de core router zal dit ook aanwezig zijn. Er wordt te dikwijls basic gewerkt, als bedrijf mag dit risico niet genomen worden.